Cum comand?

Cum comand o lucrare de artă?

Cum comand o lucrare de artă o pictură o icoană un tablou
Cum comand o lucrare de artă

Atelier virtual de pictură originală, lucrări de artă plastică și religioasă, galerie on line de vânzări și comenzi-portrete în ulei și cărbune, icoane unicat pe lemn și sticlă, servicii de restaurare, cursuri de desen, pictură și iconografie, icoane pe lemn și tablouri, semnate de artistul Călin Bogătean, ,,un urmas al vechilor iconari”.

CUM COMAND?

Pentru comanda unei lucrări de pictură, sau consiliere artistică vă rugăm să ne contactați din timp prin e-mail sau telefon. Comenzile se onorează în funcție de ordinea lansării comenzii. Consultă sectiuniea dorită din specialitățile: portrete, icoane, pictură, natură moartă, peisaje etc.
Descrieți doleanta dumneavoastră, date legate de comanda unui tablou, a unui portret sau a oricărui serviciu de artă. Mărimea, dimensiunea tabloului în ulei sau în creion dorit. Artistul va analiza dorința dumneavoastră, va elabora un proiect digital sau vă va expune variantele optime pentru dumneavoastră.

În urma trimiterii e-mailului dumneavoastra veți primi un mesaj, acest mesaj va conține următoarele date:

Produsul comandat de dumneavoastră: denumire, dimensiune, cantitate, preț, informații despre livrare, informații despre plata acestuia precum termenul de execuție.

NOTĂ:
Pentru comanda unei lucrări, avansul aceteia este de 50 %. reprezentând avans de siguranță.

Plata, avansul pentru oricare serviciu pentru care ați optat se va efectua în contul bancar din capitolul plata acesta poate fi în lei sau valută.

Contul este vizualizat și supravegheat de artist, plata facută va fi înregistrată acest lucru certifică credibilitatea și seriozitatea clientului și ca atare serviciu pentru care a-ți apelat este demarat .

Consultați etapele de executare a unui portret sau a unei icoane.

Pentru cumpărarea unei lucrări, plata se poate face în mai multe feluri:

– Transfer Bancar în lei, la cursul BCR al zilei respective, din contul Dvs, în numărul de cont pe care îl găsiti în rubrica plata sau depunere numerar la ghiseul  băncii BCR în contul artistului (care va include valoarea obiectului plus transportul sau rama conform obțiunii dumneavoastră).

-Transportul lucrării se face cu serviciul de coletărie rapidă: Curier, Prioripost ori FanCourier, etc.

Cu alte cuvinte, după comunicarea adresei dumneavoastră vă vom expedia obiectul la adresa indicată de Dumneavoastră.

Noi vom lua absolut toate precauțiunile necesare pentru ambalarea și asigurarea oricărei lucrări, în așa fel încât ea sa vă parvină în condiții perfecte.

Ne face plăcere să punem în lumină faptul că extrem de multe lucrări produse de către artist în decursul anilor se află deja în colectii importante, private sau publice, răspândite în întreaga lume.

În afară de notele biografice de pe acest site puteți citi multe alte amănunte despre viața și opera artistului pe site-ul: http://www.calinbogatean.com , precum și pe blogurile, galeriile și presa online.

Am dori sa vă reamintim că artistul Călin Bogătean, este un artist consacrat o personalitate marcantă a artei Transilvănene, fiind permanent evidențiat de media scrisă și vizuală din țară și din afară acesteia în reportaje, monografii și documentare.

Vă garantăm calitatea obiectelor precum și a serviciilor prezentate pe acest sit. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în alegerea corectă a unui cadou perfect pentru orice eveniment din viața dumneavoastră.

Contactați artistul Călin Bogătean, pentru orice serviciu de vânzări / comenzi de obiecte de artă: icoane bizantine pe lemn și sticlă, pictură, tablouri, icoanostase, portrete, peisaje, naturi statice sau pentru cursurile de pictură și icoane la: E-mail: cbogatean@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s