Iconostas

Atelier virtual de pictura originala, arta religioasa, la comanda icoane bizantine originale, unicate artistice bisericesti pictate pe lemn de artistul iconar Calin Bogatean

Galerie on line comenzi icoane pe lemn pentru catapeteasma

Aici puteti gasi consultanta de specialitate pentru lucrari bizantine ortodoxe pe lemn indiferent de marime pentru iconostas Pictura bisericeasca la comanda, pictura icoane ortodoxe pentru catapeteasma, icoane cu sfinti si scene religioase. Icoane bizantine ortodoxe, icoane, indiferent de marime, pe lemna. Termen de executie 360 -500 zile.

Calin Bogatean realizeaza pictura bizantina dupa marii maestri iconari din Muntele Athos pentru iconostas icoane realizate conform erminiei picturii bisericesti in tempera cu emulsie pe lemn.

Metode de lucru:

Icoana Sfantul Efraim

Artistul examineaza in prealabil pictura bisericeasca (Fresca) existenta, acolo unde aceasta exista, iar integrarea icoanelor in iconostas este realizata in asa fel ca aceste icoane sa fie o continuare de stil si cromatica a picturii existente pentru ca armonia iconografica si stilul acesteia sa nu sufere.

In prezent, Calin este Specialist in arta, arta populara si mestesuguri traditionale la Centrul Judetean pentru Cultura Traditionala si Educatie Artistica Mures. A activat ca si sculptor in lemn mai bine de 15 ani iar in prezent acesta doar coordoneaza aceasta activitate ocupandu-se doar de executia icoanelor pentru iconostas.

Daca deja aveti un iconostas executat de alt mester Calin Bogatean va sta la dispozitie in alegerea si executarea icoanelor care sa confere o continuitate stilistica ansamblului sculptural motivelor si curentului sculptural aplicat pe catapeteasma.

Mentiune
Pe fata icoanei conform tradiției si regulilor canonice nu se face nici un inscris personal decat cel aprobat de Sfantul Sinod privind inscrisurile pe icoana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s