Prețuri icoane pe lemn

Prețuri icoane pe lemn

Prețurile sunt expuse pentru: icoane bust, icoane cu două personaje, icoane cu un personaj în picioare, icoane de praznic( sărbători religioase) și icoane împărătești. Aceste prețuri sunt diferite datorită timpului acordat suplimentar, a dificultății de execuție și a materialelor care diferă de la o dimensiune la alta.

Termenul de execuție este de 7-14 zile pentru lucrări mici / 30 – 90 zile pentru lucrări mari.

În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă şi vrei o replică sau o lucrare similară sau un alt model solicită variante ale modelului dorit şi oferta de preţ.

Pot fi alese și alte mărimi apropiate de cele expuse în tabel.

Prețuri icoane pe lemn
Prețuri icoane pe lemn

Tabelul cu prețuri este raportat la icoanele din galeria de Iconografie și artă iconografică expusă:  Icoane cu Iisus Hristos sau icoane bust cu un singur personaj( acesta poate fi un sfânt, un mucenic, un Ierarh, un apostol, un prooroc etc) , icoane cu Maica Domnului cu pruncul, Icoane cu sfinți în picioare ( acesta poate fi un sfânt, un mucenic, un Ierarh, un apostol, un prooroc etc), Icoane de praznic sărbători religioase de peste an și icoane împărătești icoane compoziții cu multe personaje ( acesta pot fi un sfânt central cu scene de jur împrejur, un mucenic central cu scene sau sfinți de jur împrejur, un Ierarh central cu scene sau sfinți de jur împrejur, un apostol central cu scene sau sfinți de jur împrejur, un prooroc central cu scene sau sfinți de jur împrejur etc)

Aceste icoane sunt  realizate în tempera cu emulsie de ou pe suport de lemn de tei sau brad.  Icoanele sunt pictate pe suport cu sipet (cadru pe margine) sau pe suprafețe plane. Personajele pictate au aureole decorate cu foiță de aur sau argint  și îmbogățite cu decorațiuni în basorelief motive vegetale, florale sau motive geometrice.

Finisajul este realizat în etape fiind un finisaj antictratat în manieră personală. Icoanele sunt  pictate în manieră bizantină întocmai după izvoade iconografice  ale școlii de pictură Athonite sau cu influențe personale asupra decorațiunilor.

Icoana artă tradiție credință click …

Preţuri icoane, prețuri pictură pe lemn, prețuri icoane cu Iisus, prețuri icoane cu Maica Domnului, prețuri icoane sfinți, prețuri icoane cu un personaj, prețuri icoane împărătești

Reclame