Cursuri de icoane pe lemn

1. CURS DE ICOANE PE LEMN PENTRU INCEPATORI (terapie / rugaciune/ hobby )

este un curs destinat celor care doresc sa petreaca timpul liber pictand icoane pe lemn, la nivel hoby, o modalitate excelenta de relaxare si rugaciune in culoare si celor care nu au reusit sa exploreze sau nu au avut posibilitatea unui dascal pe aceasta latura artistica, religioasa.

curs de icoane pe lemn
 • In acest curs veti studia notiuni elementare despre materiale tehnici de transpunere, desen, constructie, culoare, forma si simbolistica religioasa, lectii teoretice si practice de manualitate in creion sau carbune si transpunere in culoare a icoanei pe suport de lemn. …detalii »

1. CURS INTENSIV DE ICOANE BIZANTINE PE LEMN (terapie / rugaciune/ profesie)

 • este un curs de ucenicie alaturi de profesorul, artistul iconar Calin Bogatean si este destinat (celor care doresc ca hobby-ul lor sa se indrepte spre – cariera / profesiein pictura religioasa.
 • Cursul este structurat intr-un modul pedagogic intensiv care parcurge trapta cu treapta capitolele de invatare, intelegere, constructie si interpretare a icoanei traditionale bizantine pe lemn .
curs de icoane pe lemn
 • Daca in modulul 1. de mai sus, modul de curs destinat incepatorilor, care au invatat in acel curs ce inseamna icoana, raportat la istoria artei, au invatat sa transpuna izvoadele pe lemn, sa construiasca si sa compuna grafic compozitii iconografice dupa canoanele ermineutice ale picturii ca in final sa puna corect culorile, foita de aur, argint, sau slagmetal, In modulul 2. , fiecare lectie teoretica este studiata aprofundat in parte si transpusa in lectii practice. Temele sunt mai multe, insa cei care doresc o cariera in acest domeniu nu pot excela fara studiu aprofundat atat in desen cat si in culoare.
 • La sfarsitul acestui curs, cursantii vor putea expune in oricare galerie, vor putea participa la orice targ de arta mestesugareasca, tabara de creatie, worshopuri de iconografie, etc. detalii … »

2 comments on “Cursuri de icoane pe lemn

 1. In ceea ce priveste cursurile in atelier acestea sunt sistate pana anul viitor cand voi avea un atelier mare. Cursurile prin internet se desfasoara in functie de timpul artistului precum si periada in care se inscrie cursantul cu o programare prealabila.Consultati detalii legate de cursuri la linkul de mai jos
  http://www.calinbogatean.com/Cursuri.html
  1. Cursul poate fi hoby curs de pictura in 10 pasi La acest curs cursantul primeste documentatie teoretica o studiaza. Apoi o tema se dezvolta in 10 pasi de executie practica.
  – Acest curs de icoana pe lemn costa 150 euro=600 lei si se achita integral
  – Acest curs de icoana pe sticla costa 100 euro=400 lei si se achita integral

  2. Cursul profesionist este un curs in care se parcurge teoretic si practic fiecare pas fiecare lectie atat cea ce desen si cea de culoare. Durata acestuia este de la o luna doua si poate ajunge la trei luni in funcrtie de cursnt si costa 200 euro 800 lei fiecare modul; Acest curs are 4 module Fizionomie icoana desen, corp si vesminte desen si Fizionomie icoana culoare, corp si vesminte culoare
  – Cursul de icoana pe sticla costa 200 euro=800 lei si se achita integral
  Cu stima,
  Calin Bogatean

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s